Search

درب و پنجره ی لولایی

درب و پنجره های لولایی آلومینیومی یکی از پرطرفدارترین و پرکاربرد ترین انواع پنجره در صنعت ساختمان سازی می باشد. این درب و پنجره قابلیت بازشو از یک سمت را دارد و حول محور لولا به سمت داخل باز و بسته می شود و عمل تهویه و گردش هوا را انجام می دهد. از درب و پنجره های لولایی در تمامی کاربری ها از جمله: کاربری مسکونی، اداری، تجاری، برج ها و … استفاده می شود.

مشخصات فنی درب و پنجره ی لولایی آلومینیومی

درب و پنجره های لولایی از یک یا چند لنگه ثابت و یک یا چند لنگه متحرک تشکیل می شود. در این نوع درب و پنجره، تعدادی لولا، بازو، جک و یک دستگیره برای لنگه بازشو تعبیه شده است. درب و پنجره های لولایی آلومینیومی بر حسب مدل بازشو و کاربرد به انواع مختلفی تقسیم می شوند.

انواع درب و پنجره لولایی آلومینیومی

  1. درب و پنجره لولایی ثابت
  2. درب و پنجره لولایی کلنگی
  3. درب و پنجره لولایی دو جداره

نوع بازشو درب و پنجره لولایی آلومینیومی

درب و پنجره لولایی تک حالته

در این نوع پنجره لنگه متحرک، مانند درب های معمولی به وسیله دستگیره باز و بسته می شود.

درب و پنجره لولایی دو حالته

درب و پنجره لولایی دو حالته همانطور که از اسمش پیداست، هم به حالت معمولی از کنار و هم به صورت نیمه باز و ۳۰ درجه از بالا باز می شود و تهویه هوای داخل را انجام می دهد.

مزایای درب و پنجره لولایی آلومینیومی

  • مقاومت بالا در برابر نور آفتاب و شرایط جوی
  • سازگاری با محیط زیست و کاهش اتلاف انرژی
  • سبکی و دوام بالا
  • امنیت و استحکام بالا
  • تنوع بالا در رنگ پروفیل و یراق آلات
  • امکان نصب ساده و با سرعت بالا
  • قابلیت تطبیق با انواع طرح ها و امکان ایجاد طرح های کرو و دکوراتیو
  • قیمت مناسب و مقرون به صرفه نسبت به سایر متریال ها
  • نگهداری و نظافت ساده بدون نیاز به استفاده از شوینده های قوی
  • عدم نیاز به تعمیر و تعویض

آلومینیوم استفاده شده در درب و پنجره لولایی آلومینیومی

آلومینیومی که در ساخت و تولید این درب و پنجره ها استفاده می شود، شامل موارد زیر می باشد:

  • آلومینیوم نرمال: از این متریال نسبت به آلومینیوم ترمال بریک، کمتر استفاده می شود زیرا از عایق بندی مناسبی برخوردار نبوده و باعث اتلاف انرژی می شود.
  • آلومینیوم ترمال بریک: در نوع ترمال بریک به جهت کاهش ضریب انتقال حرارت در آلومینیوم، پروفیل ها توسط لاستیک های پلی آمید به هم متصل می شوند و عمل عایق بندی انجام می شود. این متریال عایق مناسبی در برابر سرما، گرما، صوت و لرزش می باشد.

شیشه مورد استفاده در درب و پنجره لولایی آلومینیومی

  1. شیشه تک جداره: این شیشه ها با ضخامت ۲ تا ۲۰ میلی و به صورت ساده، رفلکس، مشجر، طرح دار و … تولید شده و در ساخت درب و پنجره ها استفاده می شود.
  2. شیشه دو جداره: شیشه های دو جداره رایج ترین نوع شیشه مصرفی در درب و پنجره لولایی آلومینیومی می باشد که مقاومت بالایی در برابر حرارت، آلودگی صوتی، لرزش و … دارد.
  3. سایر شیشه ها: البته از سایر شیشه ها مانند شیشه های رنگی، هوشمند، چاپی و … به صورت تک جداره و دو جداره در درب و پنجره لولایی آلومینیومی نیز استفاده می شود.

مراحل تولید و نصب درب و پنجره ی لولایی آلومینیومی

جهت اجرای درب و پنجره ی لولایی آلومینیومی ابتدا محل مورد نظر باید به صورت دقیق توسط کارشناسان اندازه گیری شود. سپس رنگ پروفیل و نوع یراق آلات توسط کارفرما انتخاب شده و پنجره طبق ویژگی و ابعاد دقیق ساختمان طراحی می شود.

پروفیل های آلومینیومی انتخابی توسط دستگاه CNC و اره ها و روتر های مخصوص به دقت برش داده می شود. سپس عملکرد فنی یراق آلات و صحت عایق بندی در فرآیند کنترل کیفیت مورد بازرسی قرار می گیرد.

پس از تولید و نصب فریم توسط نصاب ماهر، شیشه ها در فریم جایگذاری شده و عایق کاری آن انجام می شود.

نگهداری از درب و پنجره ی لولایی آلومینیومی

به جهت دوام و بهبود عملکرد درب و پنجره ی لولایی آلومینیومی بهتر است پنجره یا درب ها هر ۳ تا ۶ ماه تمیز و بررسی شوند. برای نظافت پنجره ها بهتر است از یک شوینده ملایم و پارچه نرم استفاده شود. همچنین بهتر است به جهت جلوگیری از ایجاد زنگ زدگی یا خوردگی، یراق آلات هر ۶ تا ۱۲ ماه روغن کاری شوند و یا در صورت آسیب دیدن تعویض شوند.

قیمت درب و پنجره آلومینیومی

قیمت درب و پنجره لولایی آلومینیومی به عواملی همچون میزان آلومینیوم مصرفی، هزینه رنگ آنادایز، نوع و تعداد یراق آلات مصرفی، نوع و ابعاد شیشه، تعداد بازشو و هزینه نصب می باشد. البته قیمت نهایی درب و پنجره آلومینیومی نسبت به سایر متریال ها مناسب تر می باشد.

 شما می توانید با تماس با گروه تسکو از مشاوره رایگان در زمینه درب و پنجره آلومینیومی برخوردار شوید.

>
×

 

درود

در واتس اپ با ما در ارتباط باشید

× مشاوره رایگان